Üdvözöljük

Management is about handling complexity.
Leadership is about creating simplicity.”

Peter Drucker

Bemutatkozó

Sokoldalúság, értékteremtés, lényeglátás. Számunkra ezt jelenti a stratégiai tanácsadás.

A Field tanácsadói csapata olyan felkészült, kimagasló referenciákkal rendelkező szakértőkből áll, akik az ügyfeleikkel közösen kitűzött célok elérésében a vezetés szellemi partnerévé, a szervezet elfogulatlan és független segítő szereplőivé tudnak válni. Az átmeneti kihívások kezelése mellett a magasabb hatásfokú működés definiálásában és kialakításában is támogatni tudjuk megbízóinkat. A Field szakértőinek adaptív tudása, széles szakmai tapasztalata, valamint értékteremtő hozzáállása az, amely garantálja az időtálló üzleti megoldásokat ügyfeleink számára.

A hosszú távon eredményes üzleti együttműködések alapvető építőkövei a bizalom és a folyamatos kommunikáció. Ebben a szellemiségben igyekszünk támogatni ügyfeleinket a stratégiai tervezéstől kezdve az operatív megvalósításig.

Számunkra a sikeres projekt záloga ügyfeleink elégedettsége.

Arena Casino je više od samo casina - to je mjesto gdje se možete zabaviti i uživati u sebi.
MaxBet - vaše mjesto za pobedničke doživljaje!
dark-text

Szolgáltatások

 

1 Stratégia

Célunk, hogy ügyfeleinket jól definiált, jövőkép-vezérelt stratégia kidolgozásával segítsük felkészülni a jövőbeni változásokra. A stratégiaalkotás során minden esetben testreszabott, az adott szervezet érettségi és alkalmazkodási szintjéhez illesztett módszertanokat alkalmazunk. Ügyfeleink igényeinek megfelelően, az elvárt eredmények racionalizálása érdekében a stratégia kidolgozását követően a megvalósításban is teljes körű támogatást nyújtunk.

2 Transzfor­máció

Számunkra akkor sikeres a transzformáció, ha a stratégiai és operációs szinten egyaránt értett és befogadott konkrét cél eléréséhez szükséges változást a technológiai, kulturális és módszertani elemek megfelelő kombinációjának alkalmazásával vezetjük be. A transzformációs folyamatot minden esetben lépcsőzetesen javasoljuk végrehajtani, az eredmények folyamatos visszamérése és a vezetői beavatkozás biztosítása érdekében.

3 Technológia

A piaci technológiai trendek implementálását nem a trendek megjelenését követően, hanem azokkal egy időben igyekszünk kezdeményezni és segíteni ügyfeleinknél. Azon technológiák kiválasztásában, bevezetésében nyújtunk támogatást, amelyek a leginkább illeszkednek az adott szervezet fejlődési céljaihoz, mindemellett pedig hatékonyabbá teszik a szervezet mindennapi működését.

4 Operáció

Számunkra a sikeres operáció azt jelenti, hogy a szervezeti működés ténylegesen támogatja a stratégiai célok megvalósulását. Minden esetben a szervezet teljes egészét megismerve, az eddigi tapasztalatunkra, illesztett módszertanokra és trendekre alapozott stratégiába illeszkedő működés kialakítását segítjük megvalósítani. Hiszünk abban, hogy az optimalizált operáció és a menedzselt működés ügyfeleinket tartós piaci versenyelőnyhöz juttatja.

Aktualitások

Az aktuális szakmai kihívásokra az alábbi megoldásokat nyújtjuk ügyfeleinknek.

Csapatunk

A Field a menedzsment tanácsadási szektorban több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező vezető tanácsadók közreműködésével alakult 2015-ben. Csapatunk küldetésének tekinti a stratégia- és adatvezérelt, innovatív és újgenerációs technológiákra építő menedzsment megoldások kialakítását és népszerűsítését. Szervezetünket a versenytársakhoz képest markánsan megkülönbözteti, hogy a vízió és stratégiaalkotás mellett ügyfeleinket végig kísérjük a fejlesztések koncepcionális megtervezése, azok megvalósítása és operatív működésbe történő beillesztése során is – így azonnali és folyamatos visszacsatolást adunk az elvárt eredmények megvalósulását illetően.

dark-text
#f4f4f4

Referenciák

A Field Consulting Services Zrt. alapítása óta a magyarországi TOP nagyvállalatok és a meghatározó közigazgatási szervek kiemelt szakmai partnere a stratégiai menedzsment, az új generációs informatikai eszközökkel támogatott vállalatirányítási modellek bevezetése, az adatvezérelt menedzsment, valamint a szervezetfejlesztési és szervezeti transzformációs projektekben. Az alábbiakban szektorok szerinti bontásban mutatjuk be fontosabb vállalati és szakértői referenciáinkat.

  • Pénzügy
  • Energetika
  • Tel-com
  • Államigazgatás
   
Energetika Pénzügy  Államigazgatás  EnergetikaÁllamigazgatásPénzügytel-comPénzügyÁllamigazgatástel-com EnergetikaÁllamigazgatásEnergetikatel-com Pénzügy
#11181d

Kapcsolat